Over ons

Mekann Projectmanagement & Advies werkt voornamelijk in opdracht van gebouweigenaren, zoals de overheid, gemeenten, semi-overheid, stichtingen en bedrijven. Vaak hebben gebouweigenaren wel een stukje kennis in huis, maar hebben zij geen overkoepelende specialist die van ieder facet verstand heeft en deze facetten bij elkaar brengt. Daar komt Mekann om de hoek kijken. Als specialisten die zijn uitgegroeid tot generalisten beschikken wij over de benodigde basiskennis én de mogelijkheid om specialistische kennis uit de markt te halen. Op die manier zijn we altijd up-to-date als het gaat om de kennisgebieden voor uw gebouw, installaties en facilities.

Bekijk ook ons portfolio!

foto pand mekann bew

onafhankelijk

open+eerlijk

betrokkenheid

MVO

Onafhankelijke rol

Onafhankelijk

Eén van de belangrijkste redenen dat opdrachtgevers voor Mekann kiezen, is onze onafhankelijkheid. Mekann wordt uitsluitend betaald door de opdrachtgever, niet door partijen uit de markt. Daardoor kunnen we echt onafhankelijk zijn en voor ieder project de beste marktpartij selecteren. We vormen de spil tussen opdrachtgever en marktpartijen en zorgen voor de vertaling van de techniek naar het procesbelang van de klant. Alleen dan kunt u als opdrachtgever de juiste beslissingen nemen.

Betrokkenheid

Betrokken

Samenwerking begint bij Mekann met het verdiepen in de opdrachtgever. Hoe zit de organisatie in elkaar, welke processen zijn er, wat is de groeiambitie? Dat zijn de eerste stappen om te komen tot een succesvol project. Uiteindelijk willen we uitgroeien tot externe collega’s van de opdrachtgever, met een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds respect.

Open en eerlijke communicatie

Open en eerlijk

Onze communicatie met opdrachtgevers en opdrachtnemers is altijd open, eerlijk en duidelijk. We maken heldere afspraken, zodat iedereen zijn verantwoordelijkheid kent en die ook nakomt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord

Voor Mekann is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen modeterm, maar een diepgeworteld onderdeel van onze filosofie. Al sinds de oprichting in 1997 bedenken wij duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Ons team

ben van ooijen

Ben van Ooijen

Mijn naam is Ben van Ooijen, eigenaar van Mekann Projectmanagement & Advies. Vanaf de middelbare school ben ik bij drie bedrijven werkzaam geweest, tot ik in 1997 het avontuur van ondernemerschap ben begonnen. Bij de genoemde drie bedrijven heb ik op een zeer breed vakgebied kennis en ervaring opgedaan, die nu mede de basis vormen van de activiteiten en doelstellingen van Mekann Projectmanagement & Advies.

bel

06 – 24 89 75 45

mail

bvanooijen@mekann.nl

facebookmekannwijchen

linked inBen van Ooijen

Hans Schuurman

Ik ben Hans Schuurmans, senior adviseur bij Mekann Projectmanagement & Advies. Mensen omschrijven mij als een sympathieke, communicatief vaardige maar bovenal zeer ervaren engineer/adviseur/consultant. Ook word ik omschreven als een autoriteit op het gebied van installatietechniek in de breedste zin van het woord. Ik heb aan beide kanten van de tafel gewerkt: zowel bij adviseurs als bij installateurs.

06 – 10 82 08 87bel

hschuurmans@mekann.nlmail

facebookmekannwijchen

linked inHans Schuurmans

hans schuurmans


NEEM CONTACT OP